image005 (Kopie) (Kopie) (1)

 Informatie

  Ruwhaar Teckels

                       van de Hindeberg

info 0313-619768 of 06-51826123

Email:  info@hindeberg.nl

dscn3325-2

Pups

 

Op 10 augustus zijn er bij ons 9 pups geboren.

Uit zorgvuldig geselecteerde bloedlijnen hebben wij een prachtig nestje pups gefokt. Wij stellen gezondheid  en een goed karakter voorop  maar hebben ook absoluut oog voor exterieur. Socialisering van de pups vinden wij heel belangrijk en krijgt dan ook alle aandacht. De pups groeien op bij ons in de huiskamer.

De ouders voldoen aan de eisen van de Nederlandse Teckel Club, ze hebben een fijn karakter en uitmuntend exterieur.

De pups krijgen een stamboom van de FCI. De Raad van Beheer neemt DNA af voor de afstamming controle en geeft de pups een chip. Als de pups ons verlaten dan zijn ze 4 x ontwormt en hebben hun eerste enting gehad. Ook krijgen ze een officieel Nederlands paspoort.  

Wij  zoeken nog voor 2 reutjes een baasje.  Serieuze liefhebbers kunnen contact opnemen  voor 'meer informatie graag even bellen met o6 518 26 123

 

 

 

dscn3345-2

Herplaatsing
Af en toe hebben wij een herplaatser waarvoor wij een warm maandje zoeken.

Op het moment zoeken wij een baasje voor een reutje van 7 jaar  en een teefje van 6 jaar.

 Om te voorkomen dat deze honden in verkeerde handen vallen en/ of op een ongewenste sites belanden, geven wij uitsluitend telefonisch informatie.. 

 

 

 

 

 

 

Vachtverzorging
Ook voor een vakkundige vachtverzorging van uw teckel kunt u ook contact met ons opnemen. Jacquelien is rijksgediplomeerd hondentrimster.

 

Pedro_stand_3_Kopie

Ter dekking aangeboden
Voor passende teven bieden wij standaard  reuen aan.

Pedro hoofd

IMG_2573

Wandeling
1 a 2 keer per jaar organiseren wij een nestreünie gecombineerd met een wandeling naar de Hindeberg. De Hindeberg is een heuvel aan de rand van de Veluwe, een prachtig bos en heide gebied. Belangstellende kunnen zich aanmelden en ontvangen t.z.t meer informatie.

IMG_2587

© Copyright - van de Hindeberg - 2021